Hotel Histrion

Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris Termaris
Destinácia: Slovinsko, Pobrežie, Portorož
Kód zájazdu: 1056180
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Wellness

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Histrion

TV nákupná pasáž kasíno kozmetický salón garáž solárium salón krásy jacuzzi, vírivka potápačské centrum, lekcie potápania masáž sauna wellness, spa bazén vyhrievaný bazén vnútorný parkovisko tobogan, šmýkačka detský bazén betónové platne trezor aquapark internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 150 m
Vzdialenosť od pláže: 0 m

Hotel Histrion sa nachádza pri bývalom kostole sv. Bernardína. Má komfortne zariadené izby a apartmány s balkónmi s výhľadom na more alebo lagúnu. Hotel má priamy vstup do krytých bazénov vodného parku Termaris a wellness, ktorý zahŕňa sauny, rôzne masáže a kozmetické procedúry. Hotel tiež ponúka Casino Bernardin, detské ihrisko a mini klub. Pred hotelom je upravená pláž. Hotel je family friendly - v sezóne sa na pláži konajú animácie miniklubu, moderné ihrisko láka moderným vybavením, hračkami a videohrami.
VYBAVENIE:
2  reštaurácie, rybia reštaurácia, kaviareň, internetový kútik, trezor na recepcii,  Wi-Fi, parkovisko, garáž s auto umyvárňou.
UBYTOVANIE:
v roku 2020 renovované 2-lôžkové izby komfortne vybavené, väčšina s možnosťou prístelky, klimatizácia, TV-SAT, telefón, rádio, mini bar, kúpeľňa so sprchou a sušičom na vlasy, balkón na morskú stranu alebo na lagúnu, Wi-Fi,

rodinné izby prepojené 2+2

STRAVOVANIE:
raňajky a večere formou švédskych stolov.
ŠPORT A ZÁBAVA: 

Pláž a bazény pri Hoteli Vile Park, hostia môžu využívať bezplatne Morský vodný park Termaris:
kompletne zrekonštruovaný morský vodný park Termaris je komplex bazénov s morskou vodou, kde je 12 mesiacov v roku otvorených 2400 m2 bazénov, relaxačných bazénov a detských bazénov naplnených ohrievanou morskou vodou, ktoré ponúkajú najkrajší výhľad na slovinské more. Sea Park Termaris sa nachádza v hoteli Histrion. V lete sa otvorená terasa spája priamo s plážou. Bazény vo vodnom parku Sea Termaris sú naplnené takzvaným „mladým morom“ - morskou vodou bohatou na minerály. Vďaka tomu je kúpanie v týchto bazénoch dokonalým morským zážitkom. Mladé more je bohaté na mikroelementy, ktoré majú priaznivý vplyv na telo a pohodu. Obsahujú jód, draslík, vápnik, bróm, selén a horčík.

Benedicta wellness centrum (sauny, masáže, fitness, krásny výhľad na otvorené more a Piranské pobrežie), potápačské centrum neďaleko, kasíno Bernardin v hoteli Histrion.


Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,32 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,90 TRY
Americký dolar  EUR 1,08 USD

Zobraziť všetky »