Rezidencia Odalys Les Balcons D'Aurea

Destinácia: Francúzsko, Auvergne-Rhône-Alpes, Auris
Kód zájazdu: 1301918
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Lyžiarske zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Rezidencia Odalys Les Balcons D'Aurea

TV domáce zviera práčovňa, čistiareň chladnička,minibar turecké kúpele, hammam sauna bazén vyhrievaný bazén vnútorný parkovisko detské stoličky v reštaurácii detská postieľka fitness centrum internet, WiFi bazén
Vzdialenosť od zjazdovky: 100 m

Poloha:
Rezidencia je ideálne umiestnená len 100 m od vlekov, 50m od obchodov.

Vybavenosť a služby:
(orientačné informácie)
Vybavenosť rezidencie
Recepcia, kryté parkovisko, práčovňa
Krytý vyhrievaný bazén (5x10 m), sauna, hammam, posilňovňa
Wifi


Popis ubytovaní:
Rezidencia ponúka funkčné a dobre vybavené apartmány pre 4-8 osôb.
2P4 (35-40 m2): obývacia izba so spaním pre 2 osoby (rozťahovacia/vyťahovacia posteľ), vybavená kuchynka (sklokeramické varné platne, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, chladnička). Izba s manželskou posteľou (2 os.). Kúpeľňa s WC.
2P kabína 6 (44-50 m2): obývacia izba so spaním pre 2 osoby (rozťahovacia/vyťahovacia posteľ), vybavená kuchynka (sklokeramické varné platne, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, chladnička). Izba s manželskou posteľou (2 os.). Kabína s poschodovou posteľou, s oknom a dverami (2 os.). Kúpeľňa, oddelené WC.
3P6 (50-55 m2): obývacia izba so spaním pre 2 osoby (rozťahovacia/vyťahovacia posteľ), vybavená kuchynka (sklokeramické varné platne, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, chladnička). Izba s manželskou posteľou (2 os.). Izba s 2 samostatnými posteľami (2 os.). Kúpeľňa s vaňou, sprcha, oddelené WC.
3P kabína 8 (od 55 m2): obývacia izba so spaním pre 2 osoby (rozťahovacia/vyťahovacia posteľ), vybavená kuchynka (sklokeramické varné platne, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, chladnička). Izba s manželskou posteľou (2 os.) a kúpeľňou so sprchou. 2 kabíny s poschodovou posteľou, s oknom a dverami (4 os.). Kúpeľňa s vaňou, oddelené WC.
Alebo: obývacia izba so spaním pre 2 osoby (rozťahovacia/vyťahovacia posteľ), vybavená kuchynka (sklokeramické varné platne, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, chladnička). Izba s manželskou posteľou (2 os.). 2 izby s manželskou posteľou (4 os., z toho jedna s kúpeľňou so sprchou). Kabína s poschodovou posteľou, s oknom a dverami (4 os.). Kúpeľňa s vaňou, oddelené WC.
4P8 (66 m2): obývacia izba so spaním pre 2 osoby (rozťahovacia/vyťahovacia posteľ), vybavená kuchynka (sklokeramické varné platne, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, chladnička). 2 izby s manželskou posteľou (4 os.). Izba s 2 samostatnými posteľami (2 os.). Kúpeľňa s vaňou, 2 kúpeľne so sprchou (jedna je v jednej z izieb), oddelené WC.

Stravovanie:
Vlastné.


Služby v cene zájazdu
Ubytovanie (príchody od 17 hod., odchody do 10 hod.)
6-denná lyžiarska permanentka Alpe d'Huez
Posteľná bielizeň, TV
Vstup do krytého bazéna a posilňovne, úschovňa batožiny, lyžiareň


Služby za povinný príplatok
Kaucia (300 € /byt, formy platby: banková karta)
Pobytová taxa (1,80 € /osoba od 18 rokov /deň, výška poplatku môže byť upravená mestom/obcou)
Ekopoplatok (0,20 € /osoba od 18 rokov /deň)
Služby za nepovinný príplatok
Zapožičanie lyžiarskeho a snowboardového výstroja
Preprava autobusom (v prípade záujmu o iný typ ubytovania než je kalkulované pri autobusovom zájazde), pri autobusovom zájazde je v prípade voľných miest možná preprava s vyšším komfortom (táto osoba potom sedí na dvojsedadle len sama) - výška príplatku vo .
Sauna, hammam (8 € /osoba /vstup, 35 € /5 vstupov)
Wifi v byte (22 € /týždeň a 35 € /týždeň /4 pripojenia), uteráky (10 €), čistiaci balíček (6 €), kryté parkovanie (26 €), práčovňa, zapožičanie prístroja na fondue/raclette (6,50 €), detské vybavenie (stolička, vanička, postieľka 30 € /týždeň)
Zviera (70 € /zviera / pobyt 7 a viac nocí)


Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »