3x naj Afriky a relax na Seychelských ostrovoch

/uploads/Krajiny_sveta/Seychely/dsc-0605.jpg Pohoda a oddych na najkrajších plážach sveta. foto: Ľuboš Fellner- BUBO Vychutnajte si chvíle v Kapskom meste, v jednom z najkrajších miest na svete V zálive Hout bay pod najkrajšou vyhliadkovou cestou v Afrike môžete vidieť uškatce, delfíny ale aj Za 7 minút sa vyvezieme rotačnou lanovkou na Stolovú horu. foto: Ľuboš Fellner- BUBO Tropical Garden view room v 5* Constance Ephelia Resort, ktorý nájdete v našich doplnkových službách Aj napriek tomu, že stolových hôr je vo svete veľa, určite tá najznámejšia je v Kapskom meste. foto: Výhľady naň sú nezabudnuteľné.
foto: Robert Taraba – BUBO Centrum Kapského mesta je živé hlavne večer, ale každý si tu nájde to svoje Hrad dobrej nádeje je najstaršou stavbou postavenou Európanmi južne od Sahary Farebná štvrť Bo-Kaap bolo miesto, kde si indo-malajský potomkovia otrokov postavili svoje domky Mys dobrej nádeje sa na začiatku objavovania volal Mys búrok. Na malej pláži vďaka búrkam uviazlo ni V národnom parku Mys dobrej nádeje si dávajte pozor na drzé a nebezpečné paviány V roku 1679 Simon van der Stel pomenoval prvú vinicu južne od Sahary podľa latinského výrazu pre stá Aj napriek dlhej histórii tu nenájdete pivnice v našom ponímaní. Zásoby sú ale obdivuhodné. Foto: Ľu Vo viniciach Groot Constantia. foto: Petra BRCKOVÁ – BUBO Južná Afrika ponúka excelentnú kuchyňu. Ochutnajte antilopy, krokodíly alebo ryby čerstvo ulovené v Aj napriek modernosti krajiny tu na nás Afrika dýcha spoza každého rohu Kapské mesto je veľmi tolerantné a večer v baroch sa stretávajú ľudia všetkých národností a farby pl Stretnutie so žralokom Pohľad na Viktóriine vodopády z výšky je nezabudnuteľný zážitok A nezáleží na tom, koľko vody v nich práve je Ešte na strane Zimbabwe je Hlavný vodopád, ktorý tečie celoročne. Ostatné časti vodopádu postupne vy Safari v Botswane je top.
foto: Robert TARABA – BUBO Na rieke Chobe sa robí safari aj z loďky. Pohľad na prírodu je tak úplne iný Z vody sa na pijúce zvieratá pozeráte spredu.
foto:archív BUBO Hroch je spolu s krokodílom považovaný za najnebezpečnejšie zvieratá v Afrike. foto: archív BUBO My však vieme, kam až sa môžeme priblížiť.
foto: archív BUBO Chobe je posledné roky stále populárnejšie a tak aj šelmy si zvykli na prítomnosť návštevníkov Botswana má najväčšiu populáciu slonov na svete. Žije ich tu neuveriteľných 150.000.foto: Jakub KOPČ Jazdili ste v Thajsku, Indii alebo na Srí Lanke na indických slonoch? Vyskúšajte afrického. foto: St Poďte s nami Z mosta medzi Zimbabwe a Zambiou si môžete skočiť jedinečný bungee Rafting na rieke Zambezi je najdivokejší z komerčných raftingov na svete Západ slnka na rieke Zambezi. 
foto: Robert TARABA – BUBO Prilietame na Seychely. foto: Ľuboš FELLNER – BUBO Vitajte na ostrove Mahé. Seychely – to je 115 ostrovov a ostrovčekov. foto: Ľuboš Fellner- BUBO Pohľad na jednu z desiatok nádherných pláží. foto: archív BUBO Pohoda a oddych na najkrajších plážach sveta. foto: Ľuboš FELLNER – BUBO Pohoda a oddych na najkrajších plážach sveta. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Pohoda a oddych na najkrajších plážach sveta. foto: Ľuboš FELLNER – BUBO Relax pri najkrajšom športe na svete? foto: Constance Lemuria Jeden z plodov samičej palmy coco-de-mer, o ktorých si námorníci dlho mysleli, že sa rodia pod morom 5* Constance Ephelia Resort, ktorý nájdete v našich doplnkových službách. foto: archív BUBO 5* Constance Ephelia Resort, ktorý nájdete v našich doplnkových službách. foto: archív BUBO
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333088
Cena od: 5 360 €
Príplatky od: 826 €
Doprava: letecká
Termín: 04.07.2024 14/13 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83308985

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Safari
Kapské mesto Typ ubytovania:
Juhoafrická republika, Západné Kapsko, Kapské mesto
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,18 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,71 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »