To najkrajšie z Francúzskej riviéry

Francúzsko6 Francúzsko Francúzsko0 Francúzsko1 Francúzsko2 Francúzsko3 Francúzsko4 Francúzsko5
Destinácia: Francúzsko, Provence-Alpes-Côte d’Azur
Kód zájazdu: 1325196
Cena od: 499 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

11.06.2024 6 dní First Minute 499 € +0 € autobusová
05.09.2024 6 dní First Minute 499 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis:
Nice • Verdon • Aiguines • Moustiers-Sainte-Marie • St. Tropez • Port Grimaud • St. Paul de Vence • Eze • Monaco


Program:
1. deň:
odchod zo Slovenska v popoludňajších hodinách NON STOP cez Rakúsko, Taliansko do Francúzska.

2. deň:
odchod zo Slovenska v popoludňajších hodinách NON STOP cez Rakúsko, Taliansko do Francúzska.príchod do očarujúceho mesta Nice – prehliadka mesta (historické centrum, paláce, Katedrála sv. Reparaty), výstup na hradný vŕšok s výhľadom na prístav a celú Promenade de Anglais, individuálne voľno, presun na ubytovanie, nocľah.

3. deň:
raňajky, návšteva kaňonu Verdon, ktorý patrí medzi najkrajšie prírodné scenérie v Európe. Zastávka v stredovekom mestečku Aiguines nad jazerom St. Croix s tyrkysovo modrou vodou. Presun do malebnej dedinky Moustiers-Sainte-Marie, v ktorej sa nachádzajú obrovské vodopády a nad ktorou sa v skalách týči kostolík Notre Dame de Beauvois. Presun do St. Paul de Vence – mestečko s kamennými ulicami, typická stredoveká pevnosť na skale, ktoré si zachovalo svoj stredoveký charakter. Je to mesto umelcov, galérií a prekrásnych výhľadov na prímorské Alpy a okolité údolia. Vo večerných hodinách ubytovanie, nocľah.

4. deň:
raňajky, odchod do St. Tropez – prehliadka mesta presláveného filmovým žandárom, ktorého stvárnil legendárny Louis de Funes. Zastávka v Port Grimaud – unikátnom mestečku tvoreného vodnými kanálmi v štýle talianskych Benátok, fakultatívne plavba loďou kanálmi, individuálne voľno, nocľah.

5. deň:
raňajky, odchod do horskej dedinky Eze s nádherným panoramatickým výhľadom na celú riviéru a návštevou známej parfumérie Fragonard. Presun do Monaca – symbol luxusu, bohatstva a elegancie, prehliadka mesta (kniežací palác, katedrála, Oceánografické múzeum), presun do Monte Carla – kasíno, individuálne voľno. Vo večerných hodinách odchod autobusom NON STOP na Slovensko.

6. deň:
v popoludňajších hodinách príchod na Slovensko.


Stravovanie:
raňajky

Doprava:
autobusová

Poznámky:
Ceny vstupov sú orientačné, počas roka sa môžu meniť.

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »