Vianočná Budapešť s plavbou a s možnosťou oddychu v Széchenyiho kúpeloch

Destinácia: Maďarsko, Budapešť
Kód zájazdu: 1327799
Cena od: 139 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Eurovíkendy
Advent

Výber termínu

07.12.2024 2 dni First Minute 139 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Navštívte pompéznu Budapešť v čase adventu, vychutnajte si preslávené a chutné kulinárske maďarské špeciality, túlajte sa historickým centrom mesta a navštívte jeden z najväčších krytých aquaparkov a zážitkových kúpeľov Európy.

Program zájazdu :
1.deň :
odchod v ranných hodinách z jednotlivých nástupných miest. Po príchode do Budapešti si prehliadnete najvýznamnejšie historické  skvosty tejto nádhernej maďarskej metropoly: Budínsky hrad, Baziliku sv. Štefana, Operu a Parlament,...
Po prehliadke sa môžete tešiť na vychýrené budapeštianske vianočné trhy, kde Vás budú vábiť vynikajúce langoše, voňavé trdelníky, klobásky a chutné halászlé, varené vínko, cigánska pečienka, pochúťky z domácej kuchyne a nebude chýbať ani pohár vareného vínka.
Centrom vianočnej pohody sa stáva práve námestie Vörösmarty tér, kde na Vás bude dýchať magické adventné čaro v spojení s kulinárskymi špecialitami. 
Individuálne voľno na vianočných trhoch, nákupy, návšteva kaviarní, reštaurácií, vianočných trhov. V prípade záujmu možnosť plavby po Dunaji. Vo večerných hodinách odchod na hotel, kde sa ubytujete. Nocľah.

2.deň :

po raňajkách sa môžete túlať ulicami vianočnej Budapešti a spraviť si individuálny program alebo na vás čaká príjemný oddych a relax v Széchenyiho kúpeľoch, ktoré patria k najobľúbenejším kúpeľom v Maďarsku.
V zážitkovom bazéne pod otvoreným nebom nechýba prúdový kanál, masážne trysky, chŕliče na masírovanie pliec a ďalšie zaujímavé atrakcie. Kto nebude mať záujem o návštevu Széchenyiho kúpeľov, môže si spraviť individuálny program. Odchod na Slovensko cca o 17:30 hod.. 
Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
služby overeného sprievodcu
1 x ubytovanie v 3* hoteli
1 x raňajky
prehliadku Budapešti
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň
obojsmerná miestenka 7 € /osoba ( môžete si prednostne vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...)
príplatok za jednolôžkovú izbu 40 € /osoba/noc
vstupné do aquaparku - cca 21 € /osoba, 17 € /študenti, 10 € /deti 3-14 rokov
nástupné miesta a príplatky :
Bratislava 0 €
Sereď 9 € ( garantovaný zvoz)
Trnava 9 € (garantovaný zvoz)
Nitra 9 € (garantovaný zvoz)
Všetky nástupné miesta budú realizované.
Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Budapešť

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »