Advent v Londýne

Destinácia: Veľká Británia, Anglicko, Londýn
Kód zájazdu: 1328650
Cena od: 1 146,10 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Zábava
Advent

Výber termínu

05.12.2024 4 dni First Minute 1 146,10 € +0 € odlet: Bratislava letecká

Popis zájazdu

Program:

1. deň:
Odletíme do Londýna, po prílete začneme prehliadkou londýnskej štvrte Kensington, uvidíme Kensingtonský palác, či Royal Albert Hall. Vianočnú atmosféru si navodíme  v známom Hyde parku, ktorý sa počas adventu premení na Winter Wonderland, plnú svetiel a zábavy, kolotočov ale aj tradičných vianočných stánkov.

2. deň:
Po raňajkách sa vydáme po stopách aristokratov a prechádzku začneme pri majestátnom Buckinghamskom paláci, ktorý je oficiálnou kráľovskou rezidenciou. Dobre nám padne aj prechádzka parkom St. James’s, popri známej Downing street, kde sídli britský premiér. Uvidíme Houses of Parliament, ikonický BigBen, Westminsterské opátstvo, ktoré stále dýcha anglickým tajomnom. Naše oči poteší vyhliadkové koleso London Eye. Podvečerný Londýn sa nám predstaví na Trafalgarskom námestí a Piccadilly Circus .

3. deň:
Dnes sa zoznámime so štvrťou City a začneme katedrálou sv. Pavla, barokovou dominantou najstaršej časti Londýna. Prejdeme sa po  legendárnom Tower Bridge a ak neodoláme, fakultatívne si prejdeme expozície anglických korunovačných klenotov, historickej zbrojnice a väznice v Tower of London. Južné nábrežie Temže je plné vianočných stánkov, kde môžete ochutnať množstvo vianočných i nevianočných špecialít tohto multietnického mesta. Pre záujemcov, možnosť nákupov na ulici Oxford street.

4. deň:
Dnes nás čaká výlet nadzemným vlakom do Greenwichu, kde nám Kráľovské observatórium a nultý poludník roztočia celý kaleidoskop otázok, na ktoré práve tu dostaneme odpovede. Na obed sa zastavíme na vianočnom Greenwichskom jarmoku a popoludní nás čaká vyhliadková plavba po Temži až do Westminstru. Návrat na hotel, transfer na letisko a odlet do Bratislavy/Viedne.

Ubytovanie:
3x v hoteli 3*

Stravovanie:
3x raňajky.

Doprava:
Letecky.

Celková cena zahŕňa:
Leteckú dopravu vrátane letiskových a servisných poplatkov. Letiskové transfery (v prípade odletu mimo Bratislavy). Transfer letisko – hotel – letisko. 3 x ubytovanie v hoteli 3* s raňajkami. Sprievodcu CK.  

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Prepravu počas pobytu v Londýne. Vstupy. Nadzemný vlak. Plavbu. Cestovné poistenie.   



Londýn

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »